Platenkast

Een kleine ode aan de Platenkast.

Nog steeds worden langspeelplaten gebruikt en sinds de laatste tijd ook steeds meer verkocht! De interesse in het verzamelen van nieuwe en tweedehandsplaten groeit. Wanneer u ook iemand bent die platen verzameld bent of u bent van plan hier mee te starten, dan is het goed om te weten dat u bij ons de juiste kast hiervoor kunt kopen. Wij zijn in 2003 begonnen met het produceren van deze kasten en vele muziekliefhebbers hebben reeds hun weg naar ons gevonden.

Platenkasten zijn er in vele soorten en maten. Belangrijk is dat de kast vooral erg stevig is en dat de liggende delen in de kast niet kunnen gaan doorhangen op termijn. Verder is het zo dat de platen rechtop dienen blijven te staan. Iets wat in onze kasten wordt verkregen door de vakken niet te breed te maken.

Hieronder een klein overzicht van platenkasten die wij gemaakt hebben. U kunt ervoor kiezen direct een bepaald model bij ons te bestellen in een kleur naar uw keuze. Wanneer u via het contactformulier van ons een bericht stuurt  geven we u direct aan wat de kosten zijn inclusief aflevering tot aan uw voordeur. Met een vooraf afgesproken levertijd weet u ook precies waar u aan toe bent. Tegen de tijd dat de kast klaar is maken we met u een afspraak voor de levering. Dit kan ook in de avonduren en evt. in een weekend. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de kast zelf af te halen in Arnhem.